Navigatie

 

Estilo decoration

Welkom op de site van Estilo decoration ! Mijn naam is Amoy Wilbers (29 jaar) en ik ben ruim vijf jaar geleden gestart met het maken van de sieraden, Wat begon als een leuke hobby groeide als snel uit tot meer waardoor ik op dit moment verschillende verkooppunten heb die mijn sieraden aanbieden. (allemaal erg leuke boetiekjes en salons!). 
Op dit moment worden de meeste sieraden volledig met de hand gemaakt! Dit houdt in dat ook de steentjes met de hand zo bewerkt worden dat er een mooie armbandje of kettinkje van gemaakt kan worden. Deze steentjes komen van "afval" stukjes die mijn moeder over heeft van het beeldhouwen, zij is ook de geweldige persoon die er voor mij allemaal kleine steentjes van maakt zodat ik ze weer kan verwerken in een uniek sieraad. 
Naast deze leuke werkzaamheden ben ik nog ruim 3 dagen werkzaam als Fysiotherapeut in een leuke praktijk in Oss (Brabant)

 

Waarom een webwinkel starten?

Na de vele vragen die binnen kwamen (en nog steeds komen) of er ook een webwinkel bestaat en nadat mijn instagram acount meer volgers kreeg, vond ik het tijd worden om een eigen webwinkel te starten. Vanaf juni 2015 zijn de armbandjes hier te koop! 

 

De Sieraden:

Ik werk met nauwkeurig uitgezochte materialen zoals, Swarovski elementen, leer, natuursteen, facetkraaltjes, glaskralen, DQ metalen hangertjes en sloten.
Estilo decoration maakt geen gebruik van edelmetaal zoals echt zilver of goud, hierdoor kan het zijn dat er bij veelvoudig gebruik verkleuring van de metalen onderdelen ontstaat. De sieraden zijn allemaal nikkel- en loodvrij. 

Vragen? Stuur dan gerust een mailtje en ik zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen --->>  info@estilodecoration.nl 

 

♡ Handmade with love & care 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2019 Estilo decoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel