Estilo decoration

Even voorstellen: wie is het gezicht achter Estilo decoration en wat doen wij ? 
Mijn naam is Amoy Scherders getrouwd, 21-2-20 mama geworden van onze knappe dochter Odette en ik woon in Boxtel :) In 2014 ben ik begonnen met het maken van sieraden, Wat begon als een leuke hobby groeide als snel uit tot meer waardoor ik op dit moment verschillende verkooppunten heb die mijn sieraden aanbieden. 

Eind 2019 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met mijn werk als fysiotherapeute en ben ik mij volledig gaan richten op Estilo.
Het grootste deel van de sieraden wordt volledig met de hand gemaakt waardoor ieder sieraad uniek is! Dit doe ik veel samen met mijn moeder, zij helpt mij met het maken en bewerken van ieder steentje. Deze steentjes zijn afkomstig van het beedlhouwen en van al deze afvalstukjes worden de mooiste steentjes gemaakt! (En ja deze worden ieder met de hand gevijld en gepolijst!).  

Sinds kort kun je nu in de webwinkel jouw eigen armbandje of kettinkje samenstellen door de verschillende keuze opties, hierdoor is het nog specialer voor jezelf of als cadeautje! 

Naast deze volledig handgemaakte sieraden hebben wij ook een kleine collectie handgemaakte sieraden waarvan de steentjes worden ingekocht, hierdoor zijn er van deze armbandjes meerdere op voorraad en kunnen deze bij gemaakt worden.

Heb je nog vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje >> info@estilodecoration.nl

 

© 2015 - 2021 Estilo decoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel